Републичка Странка Српске обезбиједила тренерке за ФК „Балатун“ :: Semberija INFO ::

 

Републичка Странка Српске обезбиједила тренерке за ФК „Балатун“


Републичка странка Српске обезбиједила је новац за куповину 21 тренерке за играче Фудбалског клуба „Балатун“, спортског колектива који ове године обиљежава значајан јубилеј – 90 година постојања.
 
Предсједник РСС Младен Петровић истакао је током разговора са играчима клуба да је странка коју представља опредијељена да помогне промоцију спорта и здравог начина живота.


 
- Ово је симболичан вид помоћи клубу који учествује у исписивању историје фудбала у Семберији.  У разговору са руководством ФК „Балатун“ чули смо да постоји потреба за набавком дијела спортске опреме и одмах смо одлучили да им помогнемо. Циљ нам је да и код других пробудимо жељу да инвестирају у младост, спорт и здраву будућност нових генерација – нагласио је Петровић.
 
Фудбалер ФК „Балатун“ Миле Пивач захвалио је Петровићу на донацији и додао да ће прослава 90 година постојања клуба бити организована 5. септембра.
 
- Свака помоћ у виду спортске опреме је добродошла јер без ње не можемо професионално да обављамо тренинге. Овај гест РСС је са задовољством дочекан од управе клуба и играча, а добили смо обећањe да ће слична сарадња бити настављена у будућности – навео је Пивач.

Семберија инфо