DESETORO DJECE IZ PORODICA BORAČKIH KATEGORIJA IDE NA MORE :: Semberija INFO ::

 

DESETORO DJECE IZ PORODICA BORAČKIH KATEGORIJA IDE NA MORE


Градска борачка организација Бијељина и ове године учествује у Проекту ЈУ Фонд дјечије заштите Републике Српске ,,Социјализација дјеце Републике Српске – Бечићи 2021. године''. Учешће у Проекту односи се на упут 10 дјечака и дјевојчица, узраста до 15 година, чији су родитељи Ратни војни инвалиди и демобилисани борци протеклог Одбрамбено-отаџбинског рата, на црногорско приморје у Бечиће. Полазак дјеце на море планиран је за 30. јула.

Овим поводом Градска борачка организација Бијељина организује састанак на коме ће присустовати дјеца која учествују у Пројекту, њихови родитељи, васпитачи, надлежна лица из Центра за социјални рад Града Бијељина, представници ЈУ Фонд дјечије заштите Републике Српске, градоначелник Града Бијељина и представници Градске борачке организације Бијељина. На састанку ће градоначелник Љубиша Петровић дјеци, која учествују у Проекту, додијелити џепарац и пожељети срећан пут и боравак на мору.

Дјеца која учествују у Пројекту имају задатак да на црногорском приморју адекватано репрезентују Град и средину из које долазе.