НАЦИОНАЛНИ РЕСТОРАН ШАМПИОН :: Semberija INFO ::

 

НАЦИОНАЛНИ РЕСТОРАН ШАМПИОН


Данас слатка част за све госте

Данас су сви гости Националног ресторана ,,Шампион'' у Бијељини, након порученог јела, били почашћени слатким залогајем. Наиме, у ресторану су гости били послужени  укусном  питом од вишања, печеном испод сача.


-На питање због чега је слатко послужење,  власник је рекао да имају прави разлог за чашћавање. Данас је тачно 13 година како радимо. Као први основани у Бијељини, са оваквом услугом, трудимо се низ година да одржимо квалитет на највишем нивоу, јер добар, укусан и здрав залогај, показало се да се цијени. То нам даје снагу да наставимо још упорније. Наша прича траје дуго, као што трају и рецепти наших бака које ми користимо. Припремамо домаће, традиционалне буреке, по рецептури наших бака, баш као што су то оне чиниле и показало се да је то пун погодак. Гости задовољни, ми још више'', појашњавају власници ресторана брачни пар  Татјана и Раде Вуковић  и наглашавају да јела печена на природан начин, испод сача, имају посебан укус.


- Ова данашња слатка част нашим муштеријама је знак захвалности за указано повјерење'', кажу они и подсјећају да поред слатких и сланих пита, спремају и месо, рибу и друга јела испод сача, а врше и услужно печење меса испод сача, а, као и већина других који се баве сличним пословима, и у ,,Шампиону'' имају доставу на кућну адресу.
Стални гости ресторана знају да је сваког четвртка на менију укусна кољеница, а да се за вријеме поста спремају и посна јела.

-Посебно им је укусан димљени шаран, печен под сачем. Пробајте, нећете се покајати'', препоручио је један гост Националног ресторана ,,Шампион''.   

Семберија инфо