БИЈЕЉИНА: ДВА ЛИЦА ЛИШЕНА СЛОБОДЕ ЗБОГ ПУЦАЊА ИЗ ВАТРЕНОГ ОРУЖЈА :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА: ДВА ЛИЦА ЛИШЕНА СЛОБОДЕ ЗБОГ ПУЦАЊА ИЗ ВАТРЕНОГ ОРУЖЈА


Полицијска станица Бијељина, 17.06.2021. године око 19,20 часова запримила је пријаву, да се у улици Пантелијска  испред угоститељског објекта чује музика и пуцање из ватреног оружја.
 
На лице мјеста одмах су изашли полицијских службеници, по уочавању полицијске патроле лице са иницијалима А.Л. је од себе одбацио ватрено оружје –пиштољ.Од стране полчицијских службеника А.Л. је лишен слободе, алкотестирањем је  утврђено  да има 0,96 г/кг алкохола у организму.
 
Због основане сумње да је пуцао из ватреног оружја слободе је лишен О.Ј. Алкотестирањем лица утврђено је да исти има 1,16г/кг алкохола у организму.
 
Од стране полицијских службеника Полицијске станице Бијељина извршен је увиђај. Увиђајем  је изузет пиштољ са припадајућим оквиром и мунициом, као и седам чаура.
 
О свему је обавјештен поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наложио да се након предузетих истражних радњи против лица лишених слободе достави извјештај о почињеним кривичним дјелима „ Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“ и „Изазивање опште опасности“.