САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ДНС БИЈЕЉИНА: Неће подржати приједлог буџета Града Бијељина за 2021. :: Semberija INFO ::

Одборници Демократског народног савеза неће подржати буџет Града Бијељина за 2021. годину, саопштио је данас предсједник Градског одбора ове странке Милош Станишић.

- Ради се о документу који је предложила претходна администрација, тако да ћемо ми принципијелно бити против оваквог буџета, рекао је Станишић.

Јавност треба да зна какву је градску касу преузео нови градоначелник: У овој години ће морати да пронађе 1.266.000 КМ само за камате кредита које су они подизали у претходним годинама, па може се рећи и деценијама.

- Као неко ко се бави привредом, као дијете из такве породице, могу рећи да је ово маћехински однос према Граду. Град је најбитнија институција свих нас који живимо и радимо у Бијељини. Град се пише великим словом. Град мора да има домаћина на челу, што је питање како је било у протеклом периду, каже Станишић

Осим 1,27 милиона, по основу затених камата Град Бијељина ће морати платити 63.000 КМ и 352.000 КМ по судским рјешењима.

Сједница Скупштине града Бијељина планирана је за сутра.

ДНС