ГО УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ БИЈЕЉИНА:ТИМСКИМ РАДОМ ДО ДВА ОДБОРНИЧКА МАНДАТА :: Semberija INFO ::

 

ГО УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ БИЈЕЉИНА:ТИМСКИМ РАДОМ ДО ДВА ОДБОРНИЧКА МАНДАТА


Foto: InfoBijeljina
Градски одбор Уједињене Српске Бијељина, одличан је примјер да се трудом и  озбиљним радом могу постићи  одлични  резултати. Предсједник Изборног штаба УС Градски одбор Бијељина, Бранислав Текић каже да су два одборничка мандата изванредан резултат, а посебно што их, како је рекао,  “поједини конкуренти нису озбиљно схватали”.

-Наши грађани су препознали и  наградили нашу искреност  и  наш рад, а ми ћемо им узвратити још интензивнијим радом у локалном парламенту  гдје ћемо заступати њихове интересе. Хвала свима на указаном повјерењу, а ми настављамо да радимо са још јачим еланом како бисмо стварали услове за бољи живот грађана  и  још бржи развој наше Бијељине”, рекао је предсједник Изборног штаба ГО УС Бијељина Бранислав Текић.

-Хвала свим члановима наше партије на марљивом раду и  хвала нашим симпатизерима  Заједно смо показали да  је за успјех потребна озбиљност, да обичан човјек може направити озбиљан резултат и у политици, а врата Уједињене Српске остају отворена за све који желе да нам се прикључе. Настављамо радити озбиљно и одговорно, а морам истаћи да ћемо још спремнији ући у припреме за опште изборе”, нагласио је Текић. Предсједник ГО УС Бијељина Милан Трнинић, захвалио се Изборном штабу ГО УС Бијељина, ГО странке, као и свим члановима и симпатизерима Уједињене Српске.

-Хвала на тимском раду у изборној кампањи, хвала свима који су нам указали повјерење, а чланови Уједињене Српске ће кроз свој предан,одговоран и озбиљан рад, оправдати повјерење грађана”, рекао је Трнинић.

Семберија инфо