СВЕТОСАВСКИ ПАКЕТИЋИ ЗА ДЈЕЦУ ОПШТИНЕ  РАНИЛУГ НА КИМ :: Semberija INFO ::

 

СВЕТОСАВСКИ ПАКЕТИЋИ ЗА ДЈЕЦУ ОПШТИНЕ  РАНИЛУГ НА КИМ


Удружење Краљевина Србија покреће акцију спремања Светосавских пакетића дјеци из општине Ранилуг на Косову и Метохији. 
 
-Жеља нам је да на велики празник Светог Саве обрадујемо све малишане узраста до четвртог разреда основне школе из ове општине. Акцију ћемо водити под називом ,,Један пакетић за један дечији осмех''. Поред чланова и пријатеља Удружења Краљевина Србија позивамо и остале људе добре воље да се укључе у акцију и да својим прилогом помогну припрему пакетића за малишане из ове српске енклаве у Косовском поморављу. Идеја нам је да дио средстава прикупимо у новцу како би баш у општини Ранилуг у продавницама које држе Срби купили слаткише и тиме уједно и њима помогли, а да остали дио донације који би се састојао од играчака и гардеробе прикупимо у одборима Удружења Краљевина Србија у читавој земљи'', прецизирају из овог удружења.

-Играчке и гардеробу можете донијети у вама најближи одбор Удружења Краљевина Србија. Списак можете наћи на нашем сајту www.kraljevinasrbija.rs или можете контактирати наше представнике у градовима.

У Бијељини можете позвати Бранислава на број телефона +38765563113'', наглашава Бранислав Томић, предсједник Удружења Краљевина Србија, Градски одбор Бијељина.

Semberija info