КОМЕМОРАЦИЈА ПРОФЕСОРУ ДОКТОРУ НЕНАДУ ЛАЛИЋУ :: Semberija INFO ::

 

КОМЕМОРАЦИЈА ПРОФЕСОРУ ДОКТОРУ НЕНАДУ ЛАЛИЋУ


Професор доктор Ненад Лалић, преминуо је 4. децембра 2020. године након дуге и тешке болести. На комеморацији поводом смрти проф. др Лалића, одржаној у  амфитеатру Центра за високо образовање у Бијељини, опростили су се студенти, колеге и пријатељи.

У име Факултета пословне економије  Бијељина, Педагошког факултета и Унверзитета у Источном Сарајеву, опростио се проф. др Срђан Лалић који породици преминулог проф. др Лалића изјавио саучешће и нагласио да је ово велики губитак за све који су га познавали и вољели.

-Ненад Лалић наставља да живи са нама, јер његово дјело је живо, јер је он својим дјелима, прије свега као човјек, а затим и као научни и друштвени радник, исписао свој вјечни помен и у нашим срцима и у живоптима свих оних који су га познавали. Нека ти је вјечан помен драги професоре! Почивај у миру“, рекао је проф. др Срђан Лалић. Од професора Лалића опростио се и Младен Лемез, извршни директор за економске послове у предузећу „Орао“.
 

-Лик и дјело нашег генералног директора заувијек ће красити невјероватна енергија и храброст, који је упркос тешкој болести, а захваљујући великој љубави према послу који је радио, за кратак период показао свима нама, којим стазама треба да предузеће „Орао“ иде у будућност. Уз захвалност за све што је за нас чинио, сигуран сам да ћемо успјети да слиједимо његове кораке“; рекао је Лемез. У име Градске управе, од проф. др Ненада Лалића, опростио је Предраг Јовић.

-Одлазак нашег Лале, како смо га звали, велики је губитак за Бијељину и Републику Српску. Изгубили смо великог пријатеља, одличног професора, а и политика је изгубила одмјереног, енергичног и снажног човјека. Слиједићемо његове кораке, јер знамо да је увијек говорио да треба да се окупљамо и будемо заједно, да чувамо и градимо Бијељину и Републику Српску“,рекао је Јовић. Од професора др Ненада Лалића у име студената, опростила се Кристина Копривица, као и редовни професор на Факултету Пословне економије проф. др Срђан Дамјановић.

Семберија инфо