БОРЕНОВИЋ ДАНАС У ПОСЈЕТИ БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

БОРЕНОВИЋ ДАНАС У ПОСЈЕТИ БИЈЕЉИНИ


Данас је у просторијама Партије демократског прогреса у Бијељини одржана конференција за медије, на којој су присуствовали предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић, новоизабрани градоначелник Града Бијељина Љубиша Петровић и предсједник Градског одбора ПДП Бијељина Славиша Марковић.

Бореновић је искористио своју данашњу посјету да прије свега честита новоизабраном градоначелнику, али и да честита грађанима Бијељине на храброј и достојанственој одлуци да у великом броју подрже Љубишу Петровића.



„Пред нама је сада велика одговорност, јер је народ послао јасну поруку. Желимо да та порука, која долази из Бијељине, као што долази и из Бања Луке побједом Драшка Станивуковића, покаже прави пут којим ће се у наредном периоду развијати Република Српска. Увјерени смо да ће 2022. године доћи до још већих промјена и да ће се тек показати да је Република Српска право мјесто за живот“, рекао је Бореновић.

Петровић је на данашњој конференцији нагласио да ће када стигну званични резултати из Централне изборне комисије и по добијању сертификата, као и званичним проглашењем њега као градоначелника, али и свих народних одборника, отпочети разговоре са свим политичким партијама, односно са свим народним одборницима који су задобили повјерење грађана на локалним изборима.



„У Градској управи ће се радити искључиво за интерес народа. Настојаћемо да сва предизборна обећања не буду само обећања, јер грађани Бијељине су заслужили напредак“, изјавио је Петровић.

Славиша Марковић, као предсједник ГО ПДП Бијељина, изразио је велико задовољство због резултата на локалним изборима. Прије свега, честитао је Љубиши Петровићу на побједи, али је упутио и велику захвалност свим грађанима који су дали прилику младим људима да уз помоћ искуснијих колега изграде бољу и успјешнију Бијељину, Семберију, али и Републику Српску.

Semberija info