СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА :: Semberija INFO ::

 

СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА


Лијепљењем првог плаката, Социјалистичка партија започела је предизборну кампању, а носилац листе СП у Бијељини, Недељко Јовић нагласио је да ова партија има листу кандидата на којој су млади и перспективни људи и људи са животним искуством.

-Знамо шта желимо, шта хоћемо и можемо. Убијеђени смо да ћемо остварити изузетно добре резултате и да ће ова година бити најуспјешнија за Социјалистичку партију, јер имају енергију и народ нас препознаје као јаке и битне људе у нашем граду“, рекао је Јовић.

Он је нагласио да ће СП водитри мирну, фер и коректну кампању. Потпредсједник СП Далибор Стевић, истакао је да на изборе излазе у скоро свим општинама и градовима.

-Имамо пет кандидата за начелнике, односно градоначелнике, а оно што је веома битно, у скоро свим општинама излазимо са пуним кандидатским листама. Одлика социјалиста је борба за социјалну правду и обичног човјека. Циљ нам је да имао што равноправније друштво и социјално одговорније гдје ће бити мјеста за сваког човјека“рекао је Стевић. Он је нагласио да у предизборну трку  улазе са пуно самопоуздања и да очекују одличан резултат.

Семберија инфо