УГОВОРИ О СУБВЕНЦИОНИСАЊУ ПРЕВОЗА УЧЕНИКА :: Semberija INFO ::

 

УГОВОРИ О СУБВЕНЦИОНИСАЊУ ПРЕВОЗА УЧЕНИКА


Потписани уговори о Уговоре о субвенционисању превоза ученика, потписао је градоначелник Мићо Мићић са шест превозника, а то су „Семберија транспорт“, „Видинко турс“, „Чутурић М+С“, „Самарџић“, „Еуротурс“ и „Антић-турс“.

-На сједници Скупштине града, донијели смо Одлуку о субвенционисању трошкова превоза ученика основних и средњих школа у школској 2020/2021 години, који до школе путују са удаљености веће од четири километра. Износ субвенције је 30 КМ по ученику мјесечно, а обухваћено је 1. 100 ученика“, рекао је градоначелник Мићић и нагласио да субвенционисањем превоза ученика Градска управа помаже и превозницима који имају проблема са пословање у вријеме короне. У име превозника, Скупштини града и Градској управи, захвалио сеМилан Чутурић, јер, како је нагласио, „ на овај начин им помажу у превазилажењу вишемјесечних проблема које имају због пандемије корона вируса.

-Ово је добар договор, а ми већ мјесец дана обављамо превоз ученика и по том питању немамо проблема. Досадашња сарадња је добра, а и у наредном периоду ћемо радити на томе да грађани Бијељине имају квалитетан и добро организован превоз“, рекао је Чутурић и додао да цијене карата у Бијељини нису мијењали већ 15 година.

Семберија инфо