ЈУНИОРСКО ПРЕВЕНСТВО БИХ: ДЈЕВОЈКЕ СК "ТРБ" НАСТАВЉАЈУ СА ОДЛИЧНИМ НАСТУПИМА :: Semberija INFO ::

 

ЈУНИОРСКО ПРЕВЕНСТВО БИХ: ДЈЕВОЈКЕ СК "ТРБ" НАСТАВЉАЈУ СА ОДЛИЧНИМ НАСТУПИМА



Такмичари Стрељачког клуба "ТРБ" из Бијељине протеклог су викенда остварили још један фантастичан резултат, остваривши апсолутну побједу на првенству Босне и Херцеговине у стрељаштву за јуниоре, које је одржано у Сарајеву. Екипа СК "ТРБ" у саставу Софија Ракић, Ана Перић и и Марија Трифковић, убједљиво је освојила прво мјесто у екипној конкуренцији.



- Изузетан успјех је остварен и у појединачној конкуренцији, гдје се осам најбоље пласираних такмичарки борило за медаљу, на начин да послије 12. поготка најлошије пласирана такмичарка заузима 8. мјесто, и након свака два сљедећа поготка испада најлошије пласирана. Након фантастичне  борбе, и испадања пет такмичарки у борби  за медаље су остале само такмичарке Стрељачког клуба "ТРБ" што је незапамћен клупски успјех. У борби за злато, пресудило је искуство Софије Ракић, која је за само 0,2 круга освојила прво мјесто испред Ане Перић док је Марија Трифковић освојила треће мјесто. За клуб је наступила и Андреја Митровић, којој су само два круга недостајала за финале и борбу за медаље", стоји у саопштењу СК "ТРБ".

Ово је још један велики успјех Стрељачког клуба "ТРБ" из Бијељине, који је за кратко вријеме постао један од најбољих клубова у Републици Српској и Босни и Херцеговини.