Мбапе послије потписа: Остварио сам свој сан :: Semberija INFO ::

 

Мбапе послије потписа: Остварио сам свој сан


Foto: Tanjug/AP
Француски фудбалер Килијан Мбапе по први пут се обратио навијачима Реал Мадрида са којим је данас потписао петогодишњи уговор.

Мбапе је поздрављен овацијама када је на траву "Сантјага Бернабеуа" по први пут изашао у белој опреми "краљевског клуба".

"Покушаћу да причам на шпанском. Сјајно је бити овдје, сањао сам током много година да играм за Реал Мадрид и данас се мој сан остварио. Срећан сам. Захвалио бих предсједнику Пересу који ми је вјеровао од првог дана. Много тога се десило, али хвала. Хвала и свим људима који су омогућили да будем овдје. Видим читаву своју породицу, моју мајку која плаче", рекао је Мбапе који је потом пољубио грб Реала.

Па је потом додао.

"Сјајан дан. Од када сам био дијете само сам имао један сан и то што сам овдје ми много значи. Хвала навијачима Мадрида што су ми током свих ових година пружали подршку. Сада имам још један сан, да испуним очекивања. Даћу свој живот за овај клуб и грб."
 
Обратио се и клинцима којих је било доста међу 85.000 оних који су дошли да подрже ново појачање клуба.

"Имам поруку за најмлађе. Био сам дијете као и ви. Са посвећеношћу можете остварити све што желите", наставио је Мбапе.

За крај, свима добро познат поздрав.

"Поносан сам што сам испунио свој сан и постао играч најбољег клуба у фудбалској историји. Надам се да нећу заплакати до краја. Сада, сви заједно – 1,2,3 Хала, Мадрид", закључио је Мбапе.
 
(Танјуг)