"ТВРДИО ДА ИМА ВЕЗЕ СА УЕФА, УЗЕО 11.000 КМ ДА 'ПРОГУРА' БРАЋУ ФУДБАЛЕРЕ" :: Semberija INFO ::

 

"ТВРДИО ДА ИМА ВЕЗЕ СА УЕФА, УЗЕО 11.000 КМ ДА 'ПРОГУРА' БРАЋУ ФУДБАЛЕРЕ"


Foto: Ilustracija
Полиција је поднијела извјештај против Хариса Ј. (56) из Сребреника, због сумње да је, позивајући се да има ангажман који је повезан са Унијом европских фудбалских асоцијација (УЕФА), од В.Ј. из Зворника узео око 11.000 марака како би му синове "погурао" у утицајни фудбалски клуб.

То су потврдили извори "Независних новина", а наши саговорници додају да су Хариса припадници Полицијске станице Зворник пријавили Окружном јавном тужилаштву Бијељина, те да га терете за превару, али и трговину утицајем.

Он је претходно, средином јуна, пријављен полицији у Зворнику, а у пријави је наведено да је годину раније дао лажно обећање и тако преварио В.З. из Зворника.

"Након што је Харис пријављен полицији, она се прихватила посла како би утврдила његову евентуалну одговорност. Тај рад је резултирао овом пријавом тужилаштву", истичу наши извори.

Они додају да је два мјесеца полиција прикупљала доказе, како би утврдила шта се крије иза овог несвакидашњег случаја.

"Сумња се да се Харис оцу тих фудбалера представљао као предавач за лиценцирање тренера Уније европских фудбалских асоцијација. Тражио му је, како се сумња, новац како би његове синове 'угурао' у неки од утицајних клубова. Отац тих младића је повјеровао у ову причу и, како се сумња, дао је Харису око 11.000 марака", кажу извори "Независних новина".

Уз навођење Харисових иницијала, из Полицијске управе Зворник су саопштили да су против њега извјештаје поднијели 10. августа.

(Независне)