Милошевић: Ово је за сваког играча утакмица која се дешава једном у животу :: Semberija INFO ::

 

Милошевић: Ово је за сваког играча утакмица која се дешава једном у животу


Фото - Фена

Извор: Фена (Ј.К.) / БХРТ

Фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине окупљањем играча на Илиџи почела је припреме за предстојећи сусрет баража Лиге нација за пласман на Еуро против Украјине.

Селектор Саво Милошевић истиче да је задовољан због форме играча, с обзиром на то да је једино Немања Билбија дошао с мањом повредом коју ће санирати. 

"Што се повреда тиче осим Адриана Леона Баришића, сви остали су хвала Богу добро тако да је то најбитнија ствар и највећи разлог за расположење", казао је Милошевић.

Истиче да је предност репрезентација БиХ домаћи терен, а да нашу шансу види у у тактичкој дисциплини и прекидима.

Нагласио је да је ово веома битна утакмица за сваког играча, посебно за најисукусније бх. репрезентативце Едина Џеку и Миралема Пјанића, који су имали изузетне каријере али никад нису играли на Европском првенству. 

"Ово је за сваког играча утакмица која се дешава једном у животу, мотив би требао бити на највишем могућем нивоу. Ја сам апсолутно сигуран из разговора с њима да долазе с огромном жељом", рекао је селектор бх. репрезентације.

Свјестан је да играче очекује тешка утакмица, због притиска саме утакмице али и противника који је квалитетан.

"Али, све је то могуће превазићи, уз једну огромну жељу, вољу, и мораће бити огромно пожртвовање, мораћемо бити спремни и на много ствари које ће донијети утакмица. Ја сам пуно причао о претходним утакмицама и инсистирао сам да пробамо да заслужимо неке ствари. Можда дијелом јесмо, дијелом и нисмо, то ће нам се вратити на овој утакмици", нагласио је Милошевић.

Утакмица Босна и Херцеговина - Украјина игра се 21. марта у Зеници на стадиону "Билино поље" са почетком у 20.45 сати.