Пораз Игокее од Меге :: Semberija INFO ::

 

Пораз Игокее од Меге


Foto: ABA LIGA

Извор: Глас Српске

БЕОГРАД - Други пораз заредом у АБА лиги уписали су кошаркаши Игокее који нису били успјешни на гостовању код Меге која је тријумфовала резултатом 92:76, у 13. колу регионалног такмичења.

Цибона је била боља у прошлом колу од екипе из Александровца чији су играчи сада по четврти пут ове сезоне погнуте главе напустили терен. Само у првој четвртини гости су били бољи ривал, док је све остало било на страни домаћина који је стигао до шестог тријумфа чиме се изједначио са Борцем. Тренер Игокее на овом мечу није могао да рачуна на Николу Танасковића који је појачао Будућност док на мечу није било ни центра Зорана Николића који је пропустио сусрет са загребачким тимом у прошлом колу. Најбољи код поражене екипе био је Никола Марић са 14 поена и пет скокова, по 13 су убацили Стефан Муди и Драган Милосављевић, а по 11 Марко Јошило и Марио Накић. Код Меге предњачио је Стефан Миљеновић са 24 поена.

​У наредном колу, Игокеа ће поново гостовати у Београду, овај пут Црвеној звезди у 14. колу, а сусрет је на распореду 30. децембра од 20 часова.