Коначно откривено гд‌је станује Јокић у Америци: Вила вриједна 4,5 милиона долара :: Semberija INFO ::

 

Коначно откривено гд‌је станује Јокић у Америци: Вила вриједна 4,5 милиона долара


  Извор: Глас Српске

О приватном животу Николе Јокића се врло мало зна, поготово о дијелу везаном за живот у Сједињеним Америчким Државама, а тек је недавно постало познато гд‌је станује српски ас у Денверу.

Дуго се ова некрентнина скривала од знатижељних очију, а када је селектор Србије Светислав Пешић отишао у САД да разговара са играчима, једно од мјеста које је посјетио био је луксузни дом Николе Јокића.

Како преноси Nova.rs, Јокић је у Колораду купио дом од 4,5 милиона долара, а често се описује као мегавила јер има чак 29 засебних соба.

У склопу његовог дома, од ког је било могуће вид‌јети малтене само кухињу (са фотографија на којима је селектор Пешић) и ходник због интервјуа који је ту рађен, налази се чак и приватно кућно кино у ком Јокић може да се опушта са породицом.

Српски ас има изузетно висок плафон, али и огроман базен, те теретану која је скројена по његовој мјери. Кућа има 1.114 квадрата и сваки дио је искориштен. Многи детаљи су одрађени од мермера, а за паркет је кориштено најквалитетније дрво у овом дијелу планете.

Читаво имање окружује високо дрвеће што омогућава породици мир и истовремено је чува од знатижељних и непожељних погледа, јер је познато колико српски центар ужива у приватности.