Јесења титула остаје у Бијељини :: Semberija INFO ::

 

Јесења титула остаје у Бијељини


Синоћ је у пуној дворани Гимназије "Филип Вишњић" одигран дерби јесењег дијела Премијер футсал лиге БиХ између домаћег Радника и Слоге из Горњег Вакуфа. Прије ове утакмице ове двије екипе су биле бодовно изједначене, те је међусобни сусрет одлучивао ко ће презимити на врху премијерлигашке табеле.

Сјајну футсал представу су нам приказали футсалери екипе КМФ "Радник МД Шоп", те ни у једном тренутку нису дозволили гостима да опасније запријете голману Ружичићу. На полувремену утакмице Бијељинци су водили 2:0, а да резултат не буде већи, најзаслужнији је био голман гостију Делић, који је своју екипу држао у животу. На крају домаћин је славио резултатом 5:1, а стријелци су били Стефан Ракић, Даниел Јовић, Мирко Маринковић и двоструки стријелац Дејан Павловић, који је понио епитет играча утакмице. Ова утакмица је била и једна од најбољих издања Бијељинаца у овој сезони.

-У наредним данима нам слиједи зимска пауза, а првенство се наставља крајем јануара, када екипа КМФ "Радник МД Шоп" игра двије утакмице на домаћем терену", стоји у саопштењу за јавност КМФ "Радник МД Шоп".