Атлетски клуб "Атлетик" представио појачања :: Semberija INFO ::

 

Атлетски клуб "Атлетик" представио појачања


Припреме за сљедећу атлетску сезону у пуном су јеку у АК "Атлетик". Током зимске паузе, у прелазном року стигла су три појачања из Бања Луке и Брчког. Ко ће у наредној сезони носити дрес Атлетског клуба "Атлетик"?
 
Алесандро Манојловић. Вишеструки је првак БиХ и РС на 60м препоне, 110м препоне и 400м препоне у јуниорској категорији. Био је члан репрезентације БиХ 2019. године на екипном Европском првенству у Скопљу и Балканском првенству у Правецу гдје је са штафетом 4x100м освојио бронзану медаљу. Власник је државног рекорда БиХ до 18 година на 400м препоне (56.36с). 2019. године је проглашен за најбољег јуниорског атлетичара РС.
 
Ања Стевић. Од 2018. године власник је медаља у дисциплини бацање копља на свим такмичењима у Републици Српској и БиХ.
 
У 2023. години постала је вишеструки првак БиХ и Републике Српске у бацању копља у свим категоријама у којима је имала право наступа (старије пионирке, млађе јуниорке и старије јуниорке).
 
Катарина Вујадиновић. У 2023. години је постала вицепрвакиња РС у бацању диска у категорији старије јуниорке. На истом такмичењу је освојила бронзану медаљу у бацању кугле. На Првенству БиХ за млађе јуниоре освојила је бронзану медаљу у дисциплини бацање диска и бронзу на првенству РС за млађе јуниоре у бацању кугле.
 
-Dobro došli u Bijeljinu, dobro došli u AK "Atletik", želimo vam mnogo uspjeha u budućim takmičenjima", stoji u saopštenju AK "Atletik".