Балканци спремни за инвазију: Колико коштају улазнице за Еуро? :: Semberija INFO ::

 

Балканци спремни за инвазију: Колико коштају улазнице за Еуро?


Фото - Независне новине

Извор: Независне новине

Обзиром да су пласман осигурале селекције Србије, Хрватске, Словеније, а постоји могућност да им се придружи и Босна и Херцеговине јасно је да ће пут Њемачке кренути хиљаде навијача са ових простора. Ако се узме и број дијаспоре које живе у овој земљи извјесно је да ће селекције из региона имати можда највећу подршку са трибина.

У првом кругу је већ продано више од 1,2 милиона улазница (купци бирани путем лутрије, неутрални навијачи), а други круг започиње већ сутра када ће навијачима на располагању бити милион улазница за навијаче 21 репрезентације. Сљедећи круг продаје улазница бит ће сљедеће године, за навијаче три репрезентације које ће се пласирати на Еуро кроз бараж.

Када су у питању цијене оне се крећу од 30 евра (најјефитнија) до 1.000 евра (најскупља). Када је у питању нокаут фаза, улазнице ће зависности од трибине коштати од 50 до 250 евра. За четвртфинале се крећу од 60 до 300 евра, а полуфинале од 80 до 600 евра (категорија 1). За финале вам је потребно од 95 евра (Фанс фирст) до 1.000 евра (категорија 1).

Продају улазница организира искључиво УЕФА путем свога портала за улазнице. На овом првенству УЕФА ће први пут примијенити члан према којем ће навијачи свих репрезентација на свим утакмицама такмичењима по групама, без обзира на капацитет стадиона на којем играју поједине утакмице, имати на располагању 10.000 улазница.