Ђоковић: Преузимам одговорност, стварно сам разочаран :: Semberija INFO ::

 

Ђоковић: Преузимам одговорност, стварно сам разочаран


Foto: Tanjug/AP
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је после пораза у полуфиналу Дејвис купа од Италије да преузима одговорност за неуспјех и додао да је разочаран што он и његови саиграчи нису успјели да се домогну финала.

- Преузимам одговорност, имао сам три меч лопте. Стварно сам разочаран послије свега што се догодило - рекао је Ђоковић на конференцији за новинаре послије меча против Италије.

Осврнуо се Ђоковић на три неискоришћене меч лопте у синглу против Синера.

- На овом нивоу против једног од најбољих играча на свијету, тешко је, био сам у поену, промашио сам слајс, онда је он одлично сервирао и ето...Исто је урадио и у дублу на 3:2 - додао је Ђоковић.

Србин је прије само шест дана завршио захтјеван завршни Мастерс на ком је одиграо четири тешка меча за седам дана.

- Не желим да причам о умору, да звучи као алиби. Пружићемо руке, идемо даље. Тешко ми је да прогутам све што се догодило, горка пилула. Покушавао сам да охрабрим себе у завршници сезоне, ово ми је био главни циљ, хтио сам да допринесем. У полуфиналу није био мој дан - истакао је Ђоковић.

На крају је Ђоковићу постављено питање да сумира феноменалну сезону иза себе.

- Не бих сада да причам о томе, циљевима. Година је сјајна, индивидуално, али горак завршетак. То је све што могу да кажем - закључио је Ђоковић.
 
(Танјуг)