РК Бијељина, дерби кола: РК Дервента - РК Бијељина 45:37 :: Semberija INFO ::

 

РК Бијељина, дерби кола: РК Дервента - РК Бијељина 45:37


За Семберија инфо - Богдан Ранкић

Маринковић предводио Бијељину до побједе у дербију са Дервентом.

Утакмица 7 кола М-тел прве лиге Републике Српске заслужено је припала домаћој екипи Бијељине коју са клупе предводи тренер Славен Лончар.

Најбољу утакмицу у овој полусезони одиграо је Рајко Маринковић, који је био незаустављив у нападу са 12 постигнутих голова.
Капитен Латиновић је одлично организовао нападе своје екипе заједно са Младеном Стевановићем који је одиграо без грешке у одбрани и нападу.
Стевановић је постигао неколико одлучујућих голова у моменту кад је гостујућа екипа покушала да ухвати резултатски прикључак.

Искусни Дарко Марковић љубимац домаће публике вечерас је постигао 5  голова и дао велики допринос освајању нових бодова.



Стријелци за Рукометни клуб Бијељина:
Рајко Маринковић 12 постигнутих голова, капитен Дејан Латиновић 9, Младен Стевановић 8, Синиша Пурић 7, Дарко Марковић 5, Стефан Живановић 3, Миљан Гаврић 1.

У гостујућој екипи најбољи појединци су били искусни премијерлигашки играчи са интернационалним рукометним искуством Горан Шаренац са 12 постигнутих голова и Младен Благојевић са 9 постигнутих голова.