Сви за Лидију :: Semberija INFO ::

 

Сви за Лидију


Синоћ је у градској дворани у Бијељини одиграна утакмица 5. кола Премијер футсал лиге БиХ. Екипа КМФ "Радник МД Схоп" је угостила екипу ФЦ "Слобода Компред" и тријумфовала резултатом 7:6. 


 
Поред примарно спортске, ова утакмица је имала и своју другу страну. Наиме, у полувремену утакмице представници екипе КМФ "Радник МД Схоп" су уприличили изненађење за нашу суграђанку Лидију Терзић, иначе чланицу ЖФК "Радник-Бумеранг", која тренутно води битку за оздрављење. Потпредсједник клуба, Марко Бајић је уручио Лидији шампионску мајицу и чланску картицу, као и мали поклон у виду цвијећа и слаткиша. Чланице Женског фудбалског клуба "Радник-Бумеранг"  придружиле су се изненађењу а пошто је Лидији јуче био и рођендан, на терену се нашла и рођенданска торта. Играчи обје екипе и навијачи са трибина заједно су отпјевали рођенданску пјесму. 


 
Емотивни тренуци подршке и солидарности према храброј суграђанки додатно су обогатили спортски догађај подсјећајући нас да је спорт често више од игре на терену. 

-Надамо се да ће наша Лидија и ову битку да добије, исто онако како је добијала и битке на фудбалском терену", стоји у саопштењу КМФ "Радник МД Схоп"