Јувентус уцјењује Влаховића :: Semberija INFO ::

 

Јувентус уцјењује Влаховића


Душан Влаховић налази се у најгорем периоду каријере, бар од када је стигао у Јувентус. Тим из Серије А није успио да прода Србина, а сада када су дошли на кодак до потписивања новог уговора настао је проблем око новца.

"Стара дама" нуди нападачу потпис само ако он пристане на мању плату, а ако се то не деси биће још више скрајнут и биће му доведена замјена која ће га закуцати за клупу.

Наиме , медији у Италији тврде да Душан Влаховиц́ не жели да смањи своју плату у Јувентусу, што је услов да торински клуб продужи уговор са српским голгетером, а уколико се то не догоди "Стара дама" је спремна да у своје редове врати Алвара Морату.

"Бјанконери " су спремни да свом нападачу понуде продужетак сарадње уговора који истиче 2026. године, а по којем Влаховић има седам милиона евра по сезони. Услов за такво нешто је да центарфор пристане на смањење плате, што он не жели да учини, преноси "Цорриере делло Спорт".

Како се наводи, Јувентус ц́е се наредних дана састати са агентом играча, Дарком Ристиц́ем, али уколико Влаховиц́ не потпише нови уговор постоји опција да на љето промијени средину. Према "Тутоспорту", тим из Торина је спреман да прода свог највриједнијег фудбалера, уколико на адресу торинског клуба стигне адекватна понуда. А нема сумње да ће тако и бити пошто је српски интернационалац одавно жеља бројних европских великана.

Једна од могућих замјена за Влаховиц́а је Алваро Мората, који је четири године провео у Јувеу и за то време постигао 59 голова у 185 наступа. Шпанац је под уговором са Атлетико за који успјешно наступа, али има клаузулу по којој може да напусти Мадриђане уколико неко уплати 21 милион евра. Њему истиче уговор са"Јорганџијама" сљедећег јуна, али "Тутоспорт" наводи да је већ постигнут договор о продужетку сарадње до 2027. године.

(Независне)