Звезда вечерас у Лиги шампиона дочекују Лајпциг :: Semberija INFO ::

 

Звезда вечерас у Лиги шампиона дочекују Лајпциг


FOTO: TANJUG
Фудбалери Црвене звезда вечерас од 21 сат дочекује Лајпциг у четвртом колу Г групе Лиге шампиона.

Прије двије недјеље у Њемачкој било је 3:1 за Лајпциг, али се у Звезди надају да би пред пуним трибинама стадиона "Рајко Митић" могли да се равнширају и освоје важне бодове.

"Свака утакмица је важна, од почетка до краја, ситуација је таква да вјерујем у тим и не плашим се. Изаћи ћемо да играмо нашу игру, као што је смо играли и у Њемачкој када нисмо одустајали, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар на конференцији за медије.

У другом мечу Г групе састају Манчестер Сити - Јанг Бојс.

Сити води на табели са девет бодова, Лајпциг има шест, а Јанг Бојс и Звезда по бод.

"У првом мечу смо имали добре моменте, на почетку до примљеног гола и на старту другог полувремена. Лајпциг је добар тим, има брзе играче, али ми ћемо се борити. Важно је да се заједно бранимо и да направимо баланс између линија тима", истакао је Бахар.

Он је додао да његова екипа никада неће играти тако да буде задовољна ремијем.

"То није ни у мом, ни у ДНК Звезде. Прошла утакмица је показала да можемо да направимо пуно ствари против Лајпцига, када смо у пресингу можемо да постигнемо гол против сваке екипе. Биће другачије јер се игра пред нашим навијачима", нагласио је Бахар и додао да ће екипа учинити све да их обрадује јер су сви заједно свјесни значаја меча.

Овај меч против Лајпцига је важан, може да буде прекретница сезоне, рекао је Звездин тренер.

"Вјерујем у тим, а послије тога иду нове обавезе, прво у првенству", поручио је Бахар.

(Танјуг)