Јокић ноћас стигао Леброна, сљедећи је Меџик Џонсон :: Semberija INFO ::

 

Јокић ноћас стигао Леброна, сљедећи је Меџик Џонсон


Foto: Twitter / Printscreen
Никола Јокић се поигравао са Пеликансима. Направио је 108. трипл-дабл у каријери, 35 поена, 14 скокова и 12 асистенција. Денвер је успио да стигне дефицит од 20 поена из првог полувремена и да на крају убједљиво савлада Пеликансе, 134:116.

Србин је стигао Леброна и Џејсона Кида, сада је на клацкалици четвртог мјеста на вечној листи, сљедећи је Меџик Џонсон који има 30 више на трећој позицији. Јокићу нису недостижни свакако ни прва двојица, Расел Вестбрук са 198 и Оскар Робертсон са 181 трипл-даблом.

Није као да га пуно занимају лични рекорди, сваки пут у посљедњој четвртини када је изгледало да би Њу Орлеанс могао да се врати Јокић је асистенцијама и поенима успјевао да држи ривала на одстојању.

Добра вијест за Мелоуна је да је Марејева замјена Џулијан Строутер, руки са Гонзаге убацио са клупе 22 поена, па се добро уклопио и добијаће већу шансу док је уз Јокића, најбољи играч Нагетса повријеђен.

На другој страни још један руки сјајан Џордан Хоукинс новајлија са ЈуКона, свијеж од универзитетске титуле је бројао до 31, мијењао је МекКолума. 

Већ сутра Денвер игра дерби, у Колорадо стижу Каријеви "Ратници". 

(Б92)