Џудисти Пантера шампиони Балкана у Истанбулу :: Semberija INFO ::

 

Џудисти Пантера шампиони Балкана у Истанбулу



За Џудо клуб "Пантер" сви знају да је дугогодишња ризница шампионских генерација и титула гдје год да су наступали а још једна вијест и потврда дугогодишњег мукотрпног рада и улагања у младе џудисте стиже из Истанбула!

Претходног викенда је у Турској одржано Балканско првенство за сениоре У23 гдје су учешће узели наши џудисти. Предан рад, дисциплина и таленат наших младих такмичара у јакој конкуренцији из 13 земаља учесница, награђен је шампионским медаљама! Павле Вујновић у категорији +100кг освојио је златну медаљу и тиме постао шампион Балкана.

Већ познате сестре Ђурић у џудо спорту, освајачице бројних медаља, Јована у категорији -52кг, Милица и Милкица у категорији -48кг, овај пут окитиле су се бронзаним одличјима. Такмичаре је припремао и водио тренер Владимир Ђокић, како наводе из Џудо клуба „Пантер“. 

"Никада нећемо бити себични у истицању великих успјеха наших такмичара, јер сматрамо да је то најбољи подстрек за улагање у нашу омладину. Овакав резултат се не дешава често или ријетко када се дешава у било ком спорту, јер смо на Балканском првенству за сениоре освојили четри медаље,поновићу четри медаље (једно злато и три бронзане медаље) и донијели их у Град Бијељину и нашу Републику Српску. То је велики резултат прије свега за наше такмичаре, наш Клуб, наше тренере, родитеље, Џудо Савез Републике Српске, Град Бијељину, Републику Српску и све оне пријатеље који цијене и поштују наш рад и који нас помажу на одређен начин а све је ово само продукт свега онога што смо ми радили и што тренутно радимо у клубу. Бити овако награђен на Балканској сцени, смијем рећи покорити Балкан, није и не смије бити тек нека вијест у друштву. Поносни смо нашег шампиона Павла Вујновића, наше даме Јовану, Милицу и Милкицу, нашег великог стручњака и тренера Владимира Ђокића, на заједнички рад, труд и борбу коју свакодневно водимо и нећемо стати. Морам напоменути да су џудисти „Пантера“ само у овој години донијели 10 балканских медаља за наш Клуб, за наш Град Бијељину, за наш Џудо Савез Републике Српске и Републику Српску. Надамо се да ће се наши велики резултати у овој години, а посебно ови последњи, знати цијенити и поштовати и у нашем Граду Бијељини и у Републици Српској. Част је бити на челу овог великог џудо тима, кога сваког дана јачамо и стварамо нове шампионе", поручио је предсједник Џудо клуба „Пантер“ Бијељина, Огњен Ђука.