Сити прејак за Звезду :: Semberija INFO ::

 

Сити прејак за Звезду


Фудбалери Црвене звезде поражени су у првом колу Лиге шампиона на гостовању прваку Европе Манчестер ситију, резултатом 3:1, иако су послије првог полувремена водили са 1:0. Сити је био доминантан од почетка, али је Звезда успјела да одоли свим нападима у првом полувремену, бриљирала је одбрана која је изблокирала велики број удараца, сјајан је био и голман Омри Глазер, а Звездаше је у 45. минуту разгалио Осман Букари, голом за 1:0.

Није радост Звезде дуго трајала, свега паузу између полувремена и један минут, у 47. је Хулио Алварес изједначио, а послије велике грешке Глазера и преокренуо, 13 минута касније.

Тачку на утакмицу ставио је Родри, голом у 73. минуту за 3:1, што је и прихватљив пораз за Звезду, с обзиром на то да је противник имао чак 37 удараца на гол, 16 у оквир, 10 је изблокирано, чак 13 је одбранио Глазер, док је српски представник упутио свега три шута ка голману Едерсону.

Како било, Звезда је оставила солидан утисак на стадиону Етихад, а прилику за поправни имаће 4. октобра против Јанг Бојса на свом терену, који је поражен од Лајпцига код куће са 3:1.

(РТРС)