Кошаркаши Србије данас против Доминиканске Републике за четвртфинале СП :: Semberija INFO ::

 

Кошаркаши Србије данас против Доминиканске Републике за четвртфинале СП


МАНИЛА - Кошаркашка репрезентација Србија данас од 14 сати у Манили игра против Доминиканске Републике одучујући меч за четвртфинале Мундобаскета.

Поразом од Италије изабраници селектора Светислава Пешића закомпликовали су себи пут до осам најбољих и побjеда је императив.

- Никоме није драго када се изгуби, боље је када се победи. Ми смо овде дошли да побеђујемо, не само Италију, него све што можемо да победимо. Ту се створила атмосфера око те репрезентације и утицало је на ментални прилаз. Нисмо победили ту утакмицу, али се нисмо ни обрукали - рекао је селектор Пешић на конференцији и додао да Доминикана има своје квалитете.

- Нема много плакања, нема много туге, морамо да се вратимо. Држали смо састанак, анализирали смо шта нисмо добро урадили против Италије, и шта морамо да урадимо против екипе која није Италија, која има нападачки квалитет. Није само Таунс у екипи, тамо је и Фелис, један од најбољих плејмејкера шпанске лиге. Има ту много искусних играча који играју у Европи. Показали су овде да могу да играју са свима, победили су Италију али су изгубили од Порторика јер су ушли у утакмицу мислећи да ће лако завршити посао - казао је Пешић.


Танјуг / Глас Српске