ЖОК „Радник“ Бијељина: „Сигурни смо да ће Ана Зекић достојно репрезентовати свој клуб и град на овогодишњем Европском првенству у женској одбојци“ :: Semberija INFO ::

 

ЖОК „Радник“ Бијељина: „Сигурни смо да ће Ана Зекић достојно репрезентовати свој клуб и град на овогодишњем Европском првенству у женској одбојци“


На овогодишњем Европском првенству у женској одбојци које почиње 15. августа учествује и женска сениорска репрезентација БиХ у чијем саставу се налази и Ана Зекић, одбојкашица ЖОК „Радник“ Бијељина. Наиме, она је са репрезентацијом у такмичењу у Златној лиги и припремама за ово првенство два  мјесеца и једина је од Бијељинских спортиста из колективних спортова која учествује на  Европском првенству као члан клуба из Бијељине.

- Избор селектора Стевана Љубичића да Ана наступа на Европском првенству је поред признања Ани лично, свакако, признање и ЖОК "Радник" из кога су у протеклих 27 година у разним репрезентативним селекцијама наступале 24 играчице. Сигурни смо да ће Ана Зекић достојно репрезентовати свој клуб и град, те ОС РС и ОС БиХ и дати свој максималан допринос што успјешнијем наступу одбојкашке репрезентације БиХ“, поручили су из ЖОК „Радник“ Бијељина.

Репрезентативке БиХ се тренутно налазе у Талину у Естонији, гдје имају посљедњу провјеру пред прву утакмицу која је заказана за 16. август, а играће у групи са домаћином Италијом, те са Бугарском, Румунијом, Хрватском и  Швајцарском.