Историјска шанса за бијељинску кошарку :: Semberija INFO ::

 

Историјска шанса за бијељинску кошарку


Кошаркаши бијељинске Будућности играју УТАКМИЦУ СЕЗОНЕ!

Наиме, сутра (субота, 29. април 2023.) кошаркаши бијељинске Будућности играју против сарајевске Босне трећу утакмицу Плаy оффа која одлучује о пласману у другу Аба лигу.

Утакмица се игра од 19.00 часова у спортској Сали бијељинске Гимназије.



-Када цијела сезона стане у једну утакмицу. Борба за полуфинале,борба за АБА 2 лигу. Ови момци пишу историју клуба златним словима. Потребни сте им ви, ваша подршка са трибина да им да вјетар у леђа, јер они су то заслужили, а ми вас чекамо, саопштили си из управе КК ’’Будућност’’ Бијељина.



Јосип Панџа, тренер КК “Будућност“ Бијељина

-Ријетко се оглашавам на друштвеним мрежама, али сада је прави моменат, јер сутра од 19.00 часова у дворани Гимназије играмо најважнију утакмицу сезоне. Једна утакмица ће одлучити да ли ми или „Босна“ идемо у Другу Аба лигу. У 40 минута кошарке можете видјети пуно страсти, емоције и одличне кошарке. Дођите и подржите момке који приступом никад до сада нису издали, рекао је тренер Панџа.

-Својим навијањем помозите да остваримо највећи успјех у повијести кошарке у Бијељини. Да Бијељина буде дио регионалне кошарке. Уз вашу помоћ све је лакше. Волим Будућност, видимо се, закључио је Јосип Панџа тренер бијељинских кошаркаша.

(Дешавања у Бијељини)