Новак стиже у Бањалуку у недjељу или понедjељак :: Semberija INFO ::

 

Новак стиже у Бањалуку у недjељу или понедjељак


БАЊАЛУКА - Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић ће доћи у Бањалуку у недjељу или понедjељак, да би се што боље спремио за почетак турнира Српска опен, саопштили су организатори турнира на званичном сајту такмичења.

Ђорђе Ђоковић, директор турнира Српска опен, рекао је да најбољи тенисер планете није скривао добро расположење послijе жреба.

 “Новака очекујемо током сутрашњег дана или у понедељак. У сваком случају биће ту ускоро да се припреми за велики дерби. Очекујем заиста да видимо репризу добрих мечева Новака са Вавринком”.

Занимљив је и остатак жреба, а управо се и на то осврнуо директор турнира.

“Невероватан жреб, нема лаких противника. Дефинитивно, биће ово занимљив турнир. Имамо сада прилику да гледамо нека од невероватних ривалстава. У Бањалуку су дошла велика имена светског тениса и задовољан сам због тога. Оно што би донекле могло да поквари расположење организаторима је најављена киша наредних дана у Бањалуци, али се сви надају да ће велики облак заобићи тениски комплекс. “Уколико буде кише, немамо план Б. Остаје нам да спојимо снаге и да “одувамо” све облаке што јаче. Видим да нас је данас заобишла киша. Нисам метеоролог, али бих волео да дуне јак ветар и растера облаке. Бањалука се у минулих неколико месеци променила, умила, освежила, што су приметили и играчи, којима није први пут да бораве у Републици Српској.

“Играчи су препуни позитивних коментара. Неки су недавно боравили на челенџеру у Бањалуци, сви истичу невероватну промену. Затекли су други град, не само тениски центар, већ и улице. Бањалука се освежила, реновирала, не само да је лепша, већ је и чистија. Захвални смо народу Републике Српске који нас подржава на улицама друштвеним мрежама. Привилегија је бити у Бањалуци. Надамо се да ће ово само бити почетак великих догађаја у овом граду”,закључио је Ђоковић.


Танјуг / Глас Српске