Спектакл на старту - Ђоковић у другом колу може на Вавринку :: Semberija INFO ::

 

Спектакл на старту - Ђоковић у другом колу може на Вавринку


БАЊАЛУКА - Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић је слободан у првом колу Српска опена а у другом колу га очекује бољи из дуела Лука Ван Аше и Станислас Вавринка, одлучено је жријебом у Бањалуци.

У случају да успјешно прође прву препреку могуће је да ће Ђоковићу у наредном колу ривал да буде неко од српских тенисера јер се на старту састају Филип Крајиновић и Душан Лајовић. побједник српског дуела ће играти против побједника меча Хамад Међедовић. Грегор Барер.

Миомир Кецмановић ће у првом колу бити слободан а у другом га чекају побједници квалификација. Ласло Ђере ће на старту играти против Романа Сафиулина.

Парови: Лука Ван Аше - Стен Вавринка, Душан Лајовић - Филип Крајиновић, Хамад Међедовић - Грегор Барер, побједници квалификација 1 и 2, Федерико  Кориа - побједник квалификација 3, Гаел Монфилс - Јиржи Лехецка, Талон Грикспор - Алексеј Попирин, Алекс Молчан - Таро Данијел , Роман Сафиулин -Ласло Ђере, Ришар Гацке - Марко Чекинато, Дамир Џумхур -  побједник квалификација 4,Хуан Пабло Вариљас - Уго Гастон.

У првом колу су слободни Новак Ђоковић, Андреј Рубљов, Миомир Кецмановић и Борна Ћорић.

Директор турнира Ђорђе Ђоковић прокоментарисао  је жријеб. 

- Нема лаког противника на турниру, а ако Стен прође прву препреку имаћемо репризу неких од најзанимљивијих мечева у оквиру тенискиг спорта. Тако ће на дјелу да буде старо ривалство.


​Глас Српске