МЛАДИ ПАНТЕРИ ОСВОЈИЛИ 23 МЕДАЉЕ :: Semberija INFO ::

 

МЛАДИ ПАНТЕРИ ОСВОЈИЛИ 23 МЕДАЉЕ


Зворник је првог априла био балкански центар џудоа. Тог дана се наиме, одржавао 5. Међународни турнир "Трофеј Зворника 2023". Турнир је окупио преко 500 такмичара из Србије, Црне Горе, Македоније, Бугарске и наше земље.

Неизоставно је било учешће Џудо клуба „Пантер“ из Бијељине, клуба који је оствареним резултатима у претходном периоду доказао да се ради о једној од најквалитетнијих школа џудоа не само у БиХ него и много шире.



Такав реноме су потврдили и у Зворнику освојивши седам златних, седам сребрних и девет бронзаних медаља у појединачној конкуренцији. Са друге стране, у екипној конкуренцији старији пионири Пантера су изборили награду за најбољу екипу.



Златне медаље су освојили: Матеј Стојановић, Мила Ђурић, Максим Петровић, Василије Хржић, Никола Нешковић, Мила Ђурић и Горан Ђурић док су се сребрним одличјима окитили: Душан Крунић, Јована Станишић, Дијана Станишић, Матеј Стојановић, Милица Хржић, Анђела Марковић и Ђурађ Антић. Бронзане медаље су освојили: Шљокић Ђорђе, Шљокић Стефан, Здравко Љубинковић, Душан Стојић, Никола Матић, Лана Стојановић, Сара Станишић, Сара Стојановић и Лука Лучић.