ПОСЕБНО ПРИЗНАЊЕ ЗА ЏУДО КЛУБ "ПАНТЕР" :: Semberija INFO ::

 

ПОСЕБНО ПРИЗНАЊЕ ЗА ЏУДО КЛУБ "ПАНТЕР"


Као организатор манифестације "Избор спортисте године Града Бијељина" редакција "Семберских новина" је искористила могућност и жирију упутила  један приједлог изван конкуренције.

Наиме, редакција „Семберских новина“ предложила је да се посебна награда за показану хуманост додијели Џудо клубу „Пантер“ из Бијељине.


 
О чему се заправо ради? Управа и тренери клуба заједно са родитељима дјеце која тренирају џудо имају јако блиске релације па се често чини као да је Џудо клуб „Пантер“ једна велика породица коју повезује много више од самог спорта. -Током својих редовних послова новинари "Семберских новина" су се више пута увјерили колико велико срце имају спортисти нашег града, тако да смо се одлучили на овај корак како бисмо такве људе и такве поступке истакли у први план. Као примјер за све нас", рекла је Верица Зеленовић, главна уредница "Семберских новина".



У приједлогу су наведена само два случаја у којем људи из Џудо клуба „Пантер“ нису остали пасивни на животне проблеме и изазове који су погодили неке од чланова њиховог клуба.



Крајем 2021. године у пожару је изгорила кућа породице Хржић чије двоје дјеце са великим успјехом тренирају џудо. Брзом реакцијом, људи из клуба су анимирали своје чланове и пријатеље клуба тако да су Хржићи за непун мјесец дана поново добили кућу условну за живот. Други случај тиче се породице Ђурић чије петеро дјеце тренира у Џудо клубу „Пантер“. Ова шампионска породица у Бијељину је донијела титуле шампиона РС, БиХ као и медаље са Балканских првенстава. Уз све наведене резултате за понос, породица Ђурић је живјела у кући која није била у потпуности адаптирана. Опет, захваљујући људима из Џудо клуба „Пантер“ и њиховим пријатељима и овај проблем је ријешен. На задовољство свих петеро шампиона.


Семберија инфо