ДЕПОЗИТ У МЕРИДИАНУ ВРИЈЕДИ ВИШЕ: УЗМИ 200% БОНУСА НА ПРВЕ ТРИ УПЛАТЕ :: Semberija INFO ::

 

ДЕПОЗИТ У МЕРИДИАНУ ВРИЈЕДИ ВИШЕ: УЗМИ 200% БОНУСА НА ПРВЕ ТРИ УПЛАТЕ


Foto
Осим најјачим квотама на планети и највећим казином на Балкану, кладионица Меридиан заузела је трон и када је о бонусима ријеч.
 
Након што си се регистровао и добио чак 30 КМ бонуса добродошлице без услова, сада те на први, други и трећи депозит чека чак 200% бонуса и 100 бесплатних спинова. Да, да! Добро си прочитао, без обзира на начин уплате- бонус еxтра иде до 200!
 
ПРВА УПЛАТА: 100% БОНУСА И 50 БЕСПЛАТНИХ СПИНОВА
Ствар је врло једноставна, јер све што треба да урадиш како би добио овај поклон јесте да уплатиш минимално 10 КМ на твој Меридианбет налог и да „откључаш“ бонус 200%. Након што си искористио депозит у року од 72 сата, потребно је да се јавиш Корисничком сервису, који ће ти активирати 100% бонуса и 50 бесплатних спинова.
 
ДРУГА УПЛАТА:  60% БОНУСА И 30 БЕСПЛАТНИХ СПИНОВА
Код уплате другог депозита чека те 60% бонуса и додатних 30 поклон спинова. Процедура је иста: минимална уплата 10 КМ, које је потребно искористити у року од три дана, након чега контактираш Меридианов Кориснички сервис и бонус и спинови су твоји.
 
ТРЕЋА УПЛАТА: 40% БОНУСА И 20 БЕСПЛАТНИХ СПИНОВА
Код уплате трећег депозита, Меридиан ти поклања 40% бонуса од износа депозита и 20 бесплатних спинова. Након што си испунио правила промоције, јави се Корисничком сервису и поклон те убрзо чека на твом налогу.
 
Изабери омиљени начин уплате и искористи ову фантастичну прилику! Било да свој рачун допуњаваш Меридиан допуном, Кликером, xБоном, картицама: Маесто, Мастерцард и Виса, СМС-ом или више практикујеш уплате Скрилл-ом, Нетеллер-ом, Паyсафе-ом и е-банкингом- на прва три депозита те чекају еxтра бонуси и бесплатни спинови!