Додик: Вучевић ће наставити снажан развој Србије :: Semberija INFO ::

 

Додик: Вучевић ће наставити снажан развој Србије


Foto: RTRS
Предсједник Репубилке Српске Милорад Додик честитао је Милошу Вучевићу избор за предсједника Владе Србије и изразио увјерење да уз све наметнуте изазове заједно могу пронаћи најбоља рјешења.

Додик је увјерен да снажна, економски и политички стабилна Србија гарантује сигурну будућност за све грађане.

"Сигуран сам да ће премијер Вучевић својим преданим радом наставити даљи снажан развој Србије, али и бити ослонац нама у Републици Српској да наставимо нашу добру сарадњу за добробит нашег народа", навео је Додик на друштвеној мрежи "Икс".

Додик је додао да је Србија незаобилазан политички фактор у региону и гарант Дејтонског мировног споразума.

"Уз све изазове који су нам наметнути, увјерен сам да заједно можемо наћи најбоља рјешења. Радујем се сарадњи с премијером Вучевићем, који је доказани и искрени пријатељ Републике Српске", истакао је Додик.

И Жељка Цвијановић, српски члан Предсједништва БиХ, упутила је Вучевићу честитку поводом избора за предсједника Владе Србије.

"Поводом Вашег избора за предсједника Владе Србије, упућујем Вам срдачне честитке и изражавам увјерење да ћете ову важну функцију, као и све претходне, обављати успјешно, одговорно и посвећено, у најбољем интересу државе Србије, а на добробит свих њених грађана", навела је Цвијановићева.

(Независне)