Потрага за Данком настављена трећи дан, телефони родитеља на вјештачењу :: Semberija INFO ::

 

Потрага за Данком настављена трећи дан, телефони родитеља на вјештачењу


FOTO: TANJUG/MUP
Потрага за несталом двогодишњом дјевојчицом Данком Илић из Бањског Поља, код Бора, наставља се трећи дан, а полиција ће провјерити базне станице и извршити вјештачење мобилних телефона родитеља, како би се потврдило с ким су били у контакту у периоду када је дјевојчица нестала.

Наставак потраге биће обављен оперативним путем, након што је утврђено да се дјевојчица не налази у оквиру од 10 квадратних километара од мјеста нестанка, јавља репортер Тањуга.

Полиција ће испитати и људе који су се налазили у близини непосредно прије или након нестанка дјевојчице, како би се утврдили детаљи који су потенцијално пропуштени током текуће истраге.

Такође је напоменуто да се у току ноћи појавила информација да је Данка Илић пронађена, што се испоставило као нетачно.

Сви који су били у непосредној близини Данке Илић су под сумњом што, како наводи Тањугов репортер, не значи да се сматрају кривим.

У потрази за Данком Илић, чији је нестанак пријављен у уторак, учествовало је више од 500 припадника Министарства унутрашњих послова - Жандармерија, полиција опште надлежности, Управа криминалистичке полиције, Управа за технику, Хеликоптерска јединица, Сектор за ванредне ситуације, Управа саобраћајне полиције, Полицијска управа у Бору, као и Горска служба спасавања и чланови добровољног ватрогасног друштва.

Данка Илић нестала је у понедељак око 13.45 сати, и у тренутку нестанка на себи је имала љубичасте панталоне, маслинасто зелену јакну и косу везану у реп.

Систем "Пронађи ме" је у понедељак активиран први пут у Србији, а како је наведено на сајту пронадјиме.муп.гов.рс, дјевојчица има смеђу косу, браон очи, а висока је око 85 центиметара.

(Независне)