Детаљи мафијашког обрачуна у Београду :: Semberija INFO ::

 

Детаљи мафијашког обрачуна у Београду


Још један мафијашки обрачун подигао је на ноге цио Београд. Данас је брутално ликвидиран Ненад М. на Бановом Брду и то у сред поднева.

У сачекуши на Бановом Брду, у Београду, данас око 11 часова убијен је Ненад М. (38), у вријеме када су људи кренули на пијацу, у празничну куповину или само да искористе ове посљедње слободне дане за шетњу или играње са дјецом.
Сурови оружани сукоби изгледа да су промијенили плочу, више се не чека касна ноћ или бар мрак, неки напуштени паркинг или хангар, евентуално викендица или забачени дио града. Данас се убијају сада и одмах, док носе колица или иду на кафу.
Наиме, од када је дошло до пуцњаве, цијели крај је блокиран, а полиција трага за бескрупулозним ликвидаторима, који су на Ненада пуцали док је он носио дјечија колица.

У поменутој улици, у којој је убијени сачекан,  окупљени коментаришу да “не могу да вјерују да је неко у сред бијела дана испалио толико хитаца”.
Ненад М. погођен је са неколико хитаца у главу и груди. Екипа хитне помоћи која је за неколико минута стигла на место пуцњаве, могла је само да констатује смрт.

(telegraf)