БОРЕНОВИЋ: ИСКРЕНЕ ЧЕСТИТКЕ ПОВОДОМ ВИДОВДАНА, КРСНЕ СЛАВЕ ВОЈСКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

БОРЕНОВИЋ: ИСКРЕНЕ ЧЕСТИТКЕ ПОВОДОМ ВИДОВДАНА, КРСНЕ СЛАВЕ ВОЈСКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ


Предсједник Партије демократског прогреса, Бранислав Бореновић, припадницима Трећег пјешадијског (Република Српска) пука ОС БиХ и ветеранима одбрамбено-отаџбинског рата упућује искрену честитку поводом Видовдана, крсне славе Војске Републике Српске.
 
Бореновић каже да жртва коју су припадници ВРС поднијели у рату обавезује данашње и све будуће генерације да чувају успомену на храброст оних који су положили живот за отаџбину, стварали је и бранили, те да свакодневно радимо на стабилности, економском и сваком другом просперитету Републике Српске:
 
„У том смислу, неопходно је посветити више бриге правима борачких категорија. Српска је стварана да буде грађена и даље, а они који су прије двадесет осам година стали у прве редове борбе заслужују највеће поштовање и достојанствен живот. Чак и они који данас обављају највише функције у земљи, а нису били учесници одбрамбено – отаџбинског рата морају себе свакодневно подсјећати да ни територије, ни институција, ни данашњих привилегија које уживају не би било без бораца ВРС“, каже Бореновић.

(ПДП РС)