ШАРОВИЋ: ВОЂЕНИ ХРИСТОВИМ ПРИМЈЕРОМ ГРАДИМО ПРАВЕДНИЈЕ ДРУШТВО :: Semberija INFO ::

 

ШАРОВИЋ: ВОЂЕНИ ХРИСТОВИМ ПРИМЈЕРОМ ГРАДИМО ПРАВЕДНИЈЕ ДРУШТВО


Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић честитао је највећи хришћански празник Васкрс Његовој Светости Патријарху Српском Иринеју, читавом свештенству Српске православне цркве и свим вјерницима.
 
„У име свих чланова Српске демократске странке и у своје лично име, желим да Вама и свим православним вјерницима честитам највећи хришћански празник, празник Христовог Васкрсења и највеће тајне Његове Личности, свенародним поздравом ХРИСТОС ВАСКРСЕ, ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ“ – стоји у честитци Његовој Светости Патријарху Иринеју.
 
„Христова жртва нас на овај велики празник подсјећа да треба да славимо васкрсење и нови живот и да вођени Христовим примјером будемо бољи људи. Нека дух праштања и солидарности уђе у домове свих православних вјерника на овај велики празник, да вођени светосавским завјештањем у годинама пред нама, радимо на изградњи бољег и праведнијег друштва“ – стоји у честитци.
 
Шаровић је навео да Васкрс ове године дочекујемо у времену великих искушења борећи се са глобалном пандемијом која није заобишла ни наш народ.
 
„ Због тога је важно да Христова вјера и светосавско завјештање остану главни путоказ и у овој нашој тешкој  борби “ – истакао је Шаровић у честиткама.

(СДС РС)