ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА БИЈЕЉИНА: Двојица пала због кокаина и марихуане :: Semberija INFO ::

 

ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА БИЈЕЉИНА: Двојица пала због кокаина и марихуане


У Бијељини су два лица лишена слободе. Код њих је пронађено  око 200  грама опојне дроге кокаин и око три килограма опојне дроге марихуане.
 
Полицијски службеници Одјељења за организовани криминалитет и дроге Полицијске управе Бијељина, на основу наредбе Основног суда у Бијељини, а уз сагласност Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, изршили су претресање лица и возила које користе.
 
Извршено је претресање лица У.С. и једног малољетног лица, обојица из Бијељине. Приликом претресања лица  код њих је пронађено и привремено одузето око три килограма зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану, око 200 грама бијеле прашкасте материје која изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин, двије дигиталне ваге за прецизно мјерење, више пвц кесица за паковање опојне дроге, те већи број премета са траговима опојне дроге на себи.
 
Опојна материја била је намијењена тржишту и даљој дистрибуцији, односно продаји.
 
Полицијски службеници лишили су слободе оба лица. Према малољетном лицу поступаће се у складу са Законом о заштити и поступању са дјецом и малољетницима у кривичном поступку Републике Српске.
 
Лице У.С. биће данас, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу ,,Недозвољена производња и промет опојних дрога'',  бити предато у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Бијељини.
 
Наведени резултати су слијед континуираних мјера које полицијски службеници Одјељења за организовани криминалитет и дроге проводе у циљу спречава и сузбијања кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога'', потврђено је из полиције.