Видић: Скупови у Братунцу, Приједору и Бања Луци доказ да се Српска буди :: Semberija INFO ::

 

Видић: Скупови у Братунцу, Приједору и Бања Луци доказ да се Српска буди


„Скупови посланика опозиције и грађана у Бањалуци, Приједору и Братунцу јасно су показали да се Република Српска буди“ – истакао је данас посланик Српске демократске странке у НСРС Зоран Видић.
 
„Масовна посјета скуповима и подршка посланицима који опозиционо дјелују у Народној скупштини Републике Српске, јасан су показатељ да опозиција дјелује на прави начин у Народној скупштини те да се грађани не мире са оваквим стањем у Републици Српској“ – казао је Видић.
 
Он је казао да иако владајућа већина представља услове живота у Републици Српској знатно бољим него што они стварно јесу, грађани су сасвим свјесни амбијента у којем живимо.
 
„Организација контраскупова од стране владајуће већине најбоље се може описати оном народном „У страху су велике очи“.  Да не буде заблуде, није група посланика чинилац који изазива страх владајућих, него је то управо народ који отворено исказује вољу да се мијења стање у Републици Српској“ – нагласио је посланик СДС.
 
На тај начин наши грађани, каже Видић, иако годинама варани преправљањем њихове изборне воље, поручују да имају снаге и жеље да Републику Српску усмјере у бољу будућност и тако дају наду младима да се овдје заиста може лијепо живјети.
 
„На опозиционим посланицима је да у овом предизборном периоду испоштују грађане, организују скупове у што више општина и градова, саслушају народ и припреме политике за предстојеће изборе јер су грађани одлучни у намјери да Републици Српској дају још једну шансу“ – закључио је Видић.
  
СДС - Сектор за политику и медије