ШАРОВИЋ: НЕМА НИКАКВОГ КОМПРОМИСА СА СНСД :: Semberija INFO ::

 

ШАРОВИЋ: НЕМА НИКАКВОГ КОМПРОМИСА СА СНСД


„Нема никаквог компромиса са СНСД. Ми имамо своју јасну политику и са Додиком може разговарати само предсједник СДС-а“ – казао је данас предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић.
 
„Морам да кажем да су у СДС-у правила потпуно јасна. Коалиције прије избора и коалиције послије избора доносе се само на органима и о томе може да одлучи смо Предсједник странке, Предсједништво, Главни одбор и нико други“ – истакао је Шаровић.
 
Он је нагласио да са лидерима других странака може да разговара и политику води само предсједник СДС-а.
 
„У овом случају, са Додиком само ја могу да разговарам и нико други, све остало није у складу са политиком Српске демократске странке. То је потпуно јасно сваком члану Српске демократске странке па ма о коме се радило“ – казао је предсједник СДС-а.
 
Шаровић је поновио да ту нема никаквог компромиса, никаквог изузетка, сви морају да се уклопе у овакве јасне принципе рада СДС-а као и да је то рекао и господину Мићићу.
 
„Ми ћемо затражити јасну информацију од господина Мићића али не треба да буде било какве дилеме да о политичким питањима са лидером неке друге странке, у овом случају са Додиком може да преговара само предсједник СДС-а. У случају да било ко се не придржава таквих принципа и такве политике мораће да се суочи са одговорношћу и правилима странке“ – нагласио је Шаровић.
 
„Свако мора да се уклопи са оним што данас јесте СДС, да се придржава политике коју ја водим и нема тог појединца који може да дјелује и ради другачије“ – закључио је Шаровић.

СДС