Миличевић: Српска демократска странка ће сигурно изаћи на изборе. Расправљамо о моделима пријављивања странке на изборе :: Semberija INFO ::

 

Миличевић: Српска демократска странка ће сигурно изаћи на изборе. Расправљамо о моделима пријављивања странке на изборе



Главна тема сједнице Главног одбора СДС су проблеми с којим се сусреће СДС због санкција због којих је СДС-у угашен једини рачун у банци као и модели пријављивања на изборе без трансакционог рачуна, истакао је др Милан Миличевић, у паузи током засједања Главног одбора СДС.



„Постоји много конструкцитних дискусија. Више је путева који су сада пред Српском демократском странком у питању пријаве на изборе али наша порука је да ће Српска демократска странка бити ученик локалних избора без обзира што ће нам и у финансијском и организационом смислу бити тешко“, поручио је Миличевић.



Он је нагласио да се из дискусија чланова Главног одбора СДС види енергија и жеља да радимо добро и остваримо добре резултате у октобру.

„Постоји више путева изласка на изборе али наш крајњи излаз је да Српска демократска странка на изборе изађе као Српска демократска странка – воља народа, као политички субјект који се може пријавити на изборе док би наша кампања и наш програм остали исти“, поручио је Милићевић.

По завршетку сједнице Главног одбора СДС обавијестићемо јавност о закључцима.


СДС - Сектор за политику и медије