РСС уручила зворничким маратонцима новац за помоћ болесној суграђанки :: Semberija INFO ::

 

РСС уручила зворничким маратонцима новац за помоћ болесној суграђанки


Полицијски службеници из Зворника Предраг Суботић и Владан Митровић одлучили су да трче дводневни ултрамаратон на релацији Зворник-Бијељина-Угљевик-Тузла-Зворник, и да током овог спортског подвига прикупе средства за суграђанку Јелу Марковић Ристановић која болује од канцера и тренутно је на лијечењу у Турској, а овој хуманој акцији прикључила се и Републичка странка Српске.
 
Суботић је истакао да је Јела иначе самохрана мајка дјетета које има здравствене проблеме и да се нада да ће акција уродити плодом.
 
- Видјели смо на Фејсбуку да су њене колеге почеле да прикупљају новац, па смо осмислили да се укључимо на овакав начин, ултрамаратоном. Јутрос у 7.00 часова смо кренули из Зворника и до Бијељине нам је требало шест часова. Захваљујемо Славенку Ристићу, Младену Петровићу који нам је уручио новац и цијелој РСС што су помогли акцију. Позивам и друге да нас контактирају и да обезбиједимо средства за нашу Јелу – поручио је Суботић.
 
Полицијски службеник Владан Митровић најавио је да ће са колегом Суботићем данас наставити трчање до Угљевика, а сутрадан ће се упутити ка Тузли и Зворнику, гдје ће се у вечерњим часовима придружити централном скупу за помоћ Јели Марковић Ристановић и гдје ће предати прикупљена средства.