Познате цијене карата на летовима између Бањалуке и Требиња :: Semberija INFO ::

 

Познате цијене карата на летовима између Бањалуке и Требиња


Извор: Глас Српске

ТРЕБИЊЕ - Локација планирана за изградњу Аеродрома Требиње, налази се западно од урбаног центра града према насељу Хум и ентитетској граници Републике Српске са Федерацијим БиХ.

Обухвата дијелове насељених мјеста Требиња: Хум, Јушићи, Петровићи, Талежа, Дужи, Љубово, Гола Главица, Кликовићи и Церовац, наводи се у Студији утицаја на животну средину за изградњу и рад Аеродрома Требиње .

За потребе изградње, односно свих садржаја предвиђених на локацији урађен је Зонинг план подручја посебне намјене Аеродром Требиње и Стратешка процјена утицаја Зонинг плана на животну средину.

Овим документом су дефинисане зоне и садржаји у смислу будуће намјене и коришћења површина, узимајући у обзир постојеће стање и планиране садржаје.

На предметној локацији постоје изграђене инсталације водовода који је изведен за потребе снабдијевања становништва насељених мјеста Талежа, Мионићи, Церовац и Хум.

Још увијек није познато када ће Аердором бити изграđен и када ће са њега кренути први летови, тако да нису познате ни цијене карата, а наслов овог текста је чиста ​ ПРВОАПРИЛСКА ШАЛА.