Нова драма у БиХ: Из аутоматске пушке пуцао на возило! :: Semberija INFO ::

 

Нова драма у БиХ: Из аутоматске пушке пуцао на возило!


У БиХ је данас виђена нова драма, када је један мушкарац из аутоматске пушке пуцао на аутомобил
Полицијска станица Коњиц јутрос је око осам сати запримила пријаву о пуцњави Х.А. (1984) из Јабланице, сазнаје портал "Аваза".

Он је пријавио да је на Рибићком мосту на путу М 17 њему познато лице из путничког моторног возила "мерцедес", црне боје, пуцало из пушке на његово возило "волксваген поло" у којем се налазио пријавитељ и Д.Л. (1998) из Јабланице. 

Исти је још изјавио да се у путничком моторном возилу "мерцедес" као сувозач, такође налазио, њему познато лице К.А. из Коњица, и да су се оба лица упутила у правцу Коњица. Патрола полиције је уочила наведено возило у улици Колонија у Коњицу, које се упутило у правцу улице Варда, гдје се патрола полиције кретала за истим, након чега се наведено возило зауставило у улици Мусала. 

У наведеном возилу затечени су возач К.С. (1977) и сувозач К.А. (1981), оба из Коњица, који су ухапшени. У улици Варда пронађена је црна аутоматска пушка М 56, калибра 7,62 милиметара.

Патрола полиције је на лицу мјеста, односно у мјесту Рибићи, затекла пријавитеља, гдје су видљива оштећења од употребе ватреног оружја на његовом путничком моторном возилу ВW Поло.

У току је криминалистичка обрада наведених лица.

(Глас Српске)