У Липници код Тузле пронађено тијело женске особе :: Semberija INFO ::

 

У Липници код Тузле пронађено тијело женске особе


Извор: БХРТ (С.М.)

У стану у мјесној заједници Липница код Тузле данас је пронађено тијело женске особе чији су иницијали С.Б. и мушкарац с тешким повредама стомака. На терену су полицијски службеници и дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона, саопштено је из МУП-а Тузланског кантона.

"Дана 21.02.2024.године, око 11,50 сати, дежурна служба Полицијске станице Запад обавијештена је од стране грађанина да се његови пријатељи С.Б. и Е.С.Т., настањени у Липници, град Тузла, већ два дана не јављају на његове телефонске позиве, те да му се непосредно прије ове пријаве полицији, јавио на видео позив Е.С.Т., иначе страни држављанин, гдје је уочио да је исти крвав и да у кревету лежи С.Б., те је затражио интервенцију полиције", наводи се у саопштењу.

На мјесто догађаја, одмах су упућени полицијски службеници Полицијске станице Запад и СХМП Дома здравља Тузла, те је извршен насилни улазак у стан, гдје је затечено беживотно женско тијело С.Б..

Како је саопштено, смрт је на мјесту догађаја констатовао дежурни љекар Дома здравља Тузла.

У стану се налазио и мушкарац иницијала Е.С.Т. са видљивим повредама у предјелу стомака. Он је превезен у УКЦ Тузла ради пружања медицинске помоћи.

Дежурни тужилац ће издати наредбу за обдукцију тијела преминуле, како би се утврдили тачни узроци смрти.

Више информација бит ће познато након полицијског увиђаја, обдукције и истражних радњи.