ГЛАМОЧАК: ДОК СНСД НАРИКАЧЕ НАРИЧУ, СДС ЋЕ БИТИ УЗ СВОЈ НАРОД :: Semberija INFO ::

 

ГЛАМОЧАК: ДОК СНСД НАРИКАЧЕ НАРИЧУ, СДС ЋЕ БИТИ УЗ СВОЈ НАРОД


„Српска демократска странка и предсједник Шаровић ничим не спречавају СНСД да са својим коалиционим  партнером СДА формира Савјет министара, као што су то урадили формирајући Предсједништва Представничког дома и Дома народа, када су изабрани Небојша Радмановић и Никола Шпирић“ – казао је члан Предсједништва СДС Недељко Гламочак реагујући на данашње изјаве Сташе Кошарца и Радована Ковачевића.
 
„Док нарикаче наричу и каравани пролазе, Српска демократска странка ће се борити за Републику Српску и интересе њених грађана да прије свега мирно и боље живе. Не осврћемо се на кукавичку политику СНСД-а која је уништила привреду Републике Српске, уништила Робне резерве а сад харчи природна богатства Републике Српске као што су шуме, електропривреда, рудници... А резултат тога је да се Република Српска све више и више празни“ – истакао је Гламочак.
 
Члан Предсједништва СДС је нагласио да је жеља СНСД-а за власти до сад много је коштала Републику Српску.
 
„Милорад Додик је искључиво због рјешавања границе у предјелу Брчко уз амин међународне заједнице, читав један мандат остао премијер у техничком мандату на власти.  Сљепило за власти СНСД-а је Републику Српску коштало многих надлежности које су пренесене на ниво БиХ уз амин СНСД-а а прије свега укидање грба и химне Републике Српске... Све је то СНСД укинуо Републици Српској ради власти, остајући у вишегодишњем загрљају са СДА па су самим тим лицемјерне изјаве Сташе Кошарца и Радована Ковачевића“- закључио је Гламочак. 

http://www.sdsrs.com/